Hotel rengøring i København

Hos BA Service udfører vi med alle former for rengøring af hotel i København. Vi løfter både store og små rengøringsopgaver, og vi kan hjælpe dig uanset, hvilken type hotel du har. Vi tilbyder fleksible løsninger med udgangspunkt i dine behov, og vores kompetente medarbejdere rykker både ud ved akutte behov og i forbindelse med mere langsigtede løsninger. Vores dygtige personale er til at stole på, og du kan roligt overlade rengøringen af dit hotel i København til os.

Lad os holde dit hotel rent

En høj standard af hygiejne og rengøring er nødvendigt, hvis et hotel skal virker indbydende. Vores effektive og detaljeorienterede medarbejdere sørger for, at dine hotelgæster møder rene og behagelige værelser, når de besøger dit hotel. Vores personale har solid erfaring fra branchen og kan hjælpe dig med stort set alt inden for hotel rengøring i København.

Vi tilbyder bl.a.:
Housekeeping
Rengøring af lobby og mødelokaler
Vinduespolering
Rengøring af restaurant og bar
Aften- og natstuepiger
Værelsesrengøring

Skræddersyet hotel rengøring i København

Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker, når vi sammensætter et tilbud til dig.
Hvis du løber ind i et akut behov for vikarer i forbindelse med sygdom eller gennem særligt travle perioder, kan vi hjælpe dig. Vi er kendt for vores hurtige service, og med vores store og erfarne netværk af medarbejdere, rykker vi hurtigt ud og løser den akutopgave, du måtte have.

Hvis du har brug for mere langsigtede løsninger, klarer vi også det. Vi sammensætter en løsning, så du ikke skal bekymre dig om rekruttering, lønudbetaling og om at finde vikarer under sygdom. Vores løsninger er fleksible, og det er let for dig at tilpasse aftalen, hvis dine behov ændrer sig. Uanset om det gælder et akut opstået behov, eller om du ønsker, at vi tager ansvaret for hele rengøringen af dit hotel i København, kan vores effektive og kompetente personale med garanti løfte opgaven.

Hotel rengøring du kan stole på

Vi er sikkerhedsgodkendt af PET, medlem af Servicebranchens Arbejdsgiverforening og akkrediteret efter Servicenormen. Servicenormen indeholder en række etiske og praktiske krav, som Servicebranchens Arbejdsgiverforening stiller til sine medlemmer, og det er garanti for, at vi har de rigtige økonomiske attester, uddannelse af medarbejdere, og at arbejdsmiljøet er som det skal være. Normen stiller desuden krav til miljø og en skriftlig politik i forhold til underleverandører.

Kontakt os og lad os tage en snak om dine ønsker og behov. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på grundig og effektiv rengøring af dit hotel i København