Hotelservice

Hos BA Service udfører vi alle former for hotelrengøring. Du kan både bruge os til små og store rengøringsopgaver, og vi kan hjælpe dig uanset, hvilken type hotel du har.

Vi tilbyder alt inden for
hotelservice

OLDFRUE/STUEPIGE

HOVEDRENGØRING

TJENER

KOK/KØKKENASSISTENT

KØKKENRENGØRING

OPVASK

HOUSEMAN

RECEPTIONIST

BELLBOY

HÅNDVÆRKEROPGAVER

Lad os holde dit hotel rent

Vi tilbyder fleksible løsninger skræddersyet dine behov, og vores kompetente medarbejdere rykker både ud akut og til faste opgaver, hvor vi varetager al jeres rengøring. Vores dygtige personale er pålideligt, og du kan roligt overlade rengøringen af dit hotel til os.

En høj standard af hygiejne og rengøring er nødvendigt, hvis et hotel skal virker indbydende. Vores effektive og detaljeorienterede medarbejdere sørger for, at dine hotelgæster møder rene og behagelige værelser, når de er på dit hotel. Vores personale har solid erfaring fra branchen og kan hjælpe dig med stort set alt inden for hotelrengøring.

Specialister inden for antibakterielle systemer

Vi er også specialister inden for antibakterielle systemer, der dokumenteret er mere effektivt end både almindelige rengøringsmidler og sprit, også over for bakterier og vira som fx COVID-19 (Corona).

  Hotelservice – der fremmer smil

  I en branche der er præget af høj konkurrence, hvor der samtidigt er store udsving i aktivitetsniveauet og manglende arbejdskraft, er det blevet vigtigere end nogensinde før at have fuldstændigt styr over driften af sit overnatningssted.

  Det er i dag ikke længere nok at sikre bookinger, kunder og gæster er blevet bevidste, hvilket sætter krav til serviceniveauet og forventninger til kundeerfaringen. 

  Førstehåndsindtryk er alfa omega – også indenfor hotelbranchen. Hoteller og overnatningssteder bliver oftest dømt af kunder ud fra førstehåndsindtrykket. Rene og pæne omgivelser kan derfor være alt afgørende for, om dine gæster booker hos dig igen eller anbefaler dit sted til andre.

   

  Vi holder hånden over jeres førstehåndsindtryk

  Dette sætter en række standardkrav og forventningerne til hotelservicen, men at drive et overnatningssted kan være lige så udfordrende som at styre en hel by alene.

  Der er mange detaljer at holde styr på, hvilket i situationer med underbemanding, hvor den enkelte medarbejde skal være mange steder på én gang, kan fjerne fokusset fra det vigtigste, jeres gæster. 

  Overlast, kaotiske tilstande og manglende opfyldelse af kvalitetsforventninger, kan medføre til konsekvenser for jeres omsætning og omdømme.

  275 kollegaer i vores kartotek

  Fleksible løsninger

  R

  Specialiseret service

  Mere end 10 års erfaring med topklasse hjælp skræddersyet til jer

  Hos BA Service forstår vi, hvor hårdt og tidskrævende det kan være at drive et hotel. Der er mange bolde i luften at holde styr på, når det kommer at til at imponere og sikre sine gæster en god oplevelse.

  Vi er et vikarbureau med mere end +10 års erfaring indenfor hotelservice. Alle vores medarbejder er kompetente og specialister indenfor deres professioner, hvilket sikre dig arbejde af høj kvalitet.

   

   

  Vi kan hjælpe med alt indenfor hotelservice

  Vi udfører alle former for hotel rengøring og hotelservice, hvor alle vores løsninger er tilpasset til omfanget af jeres unikke behov. Vi tilbyder både totalløsninger, men også særskilte løsninger indenfor følgende kategorier:

  Uanset type og omfang af jeres behov, er alle vores løsninger fleksible og skræddersyet til jeres behov. Vi går meget op i at sikre jer en grundig og effektiv hotelservice, der er med til at sikre jeres gæster et behageligt ophold.

   

  5 Stjernet hotelservice

  Vi tilbyder fleksible topklasse løsninger der matcher jeres behov. Opstår der ad-hoc eller akutte opgaver udover de faste, står vores kompetente medarbejder altid klar til at rykke ud og hjælpe med at varetage den givne funktion.

  Vi sætter en store ære i at være en højstandard og pålideligt hjælp, når som helst I har brug for hjælp. Derfor har vi en dag til dag service og en 24 timers telefonservice, så I bekymringsfrit kan lade os hjælpe jer på sidelinjen.

  Grundig og effektiv hotelrengøring

   Hos os kan I forvente en høj standard indenfor rengøring. God hygiejne er en nødvendighed for at sikre at hotellet virker indbydende, lever op til kunders forventninger og opfylder sundheds- og sikkerhedskravene. 

  Vores personale er effektive og detaljeorienterede, hvilket sørger for, at jeres hotelgæster møder rene og behagelige værelser, når de er på jeres hotel. Vores personale har solid erfaring fra branchen og kan hjælpe dig med stort set alt inden for hotelrengøring.

  Endvidere sætter vi hos BA Service et særligt fokus på ordentlig hygiejne og sundhed, derfor anvender alt vores rengøringspersonale antibakterielle systemer, der dokumenteret mere effektive end både almindelige rengøringsmidler og sprit, når det kommer til bakterier og vira som fx COVID-19 (Corona).

   Øjeblikkelig professionelle løsninger

   Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker, når vi sammensætter et tilbud til dig.

   Vi er kendt for vores effektive service, og med vores store og erfarne netværk af medarbejdere, rykker vi hurtigt ud og løser den akutopgave, du måtte have for vikarer i forbindelse med sygdom eller i særlig travle perioder.

   Hvis du har brug for mere vedvarende og langsigtede løsninger, klarer vi også det. Vi sammensætter en løsning, hvor du slipper for at håndtere rekruttering, lønudbetalinger samt for at finde vikarer ved sygdom.

   Alle vores løsninger er fleksible, og det er nemt for dig at tilpasse aftalen, hvis dine behov ændrer sig. Uanset om du har et akut behov, eller ønsker, at vi tager ansvaret for hele rengøringen af dit hotel, kan vores effektive og kompetente personale med garanti løfte opgaven.

   Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller hvis du vil høre mere.

   Kontakt os

   Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid. 

   Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!