Hotelservice

Hos BA Service udfører vi alle former for hotelrengøring. Du kan både bruge os til små og store rengøringsopgaver, og vi kan hjælpe dig uanset, hvilken type hotel du har.

Vi tilbyder alt inden for
hotelservice

OLDFRUE/STUEPIGE

HOVEDRENGØRING

TJENER

KOK/KØKKENASSISTENT

KØKKENRENGØRING

OPVASK

HOUSEMAN

RECEPTIONIST

BELLBOY

HÅNDVÆRKEROPGAVER

Lad os holde dit hotel rent

Vi tilbyder fleksible løsninger skræddersyet dine behov, og vores kompetente medarbejdere rykker både ud akut og til faste opgaver, hvor vi varetager al jeres rengøring. Vores dygtige personale er pålideligt, og du kan roligt overlade rengøringen af dit hotel til os.

En høj standard af hygiejne og rengøring er nødvendigt, hvis et hotel skal virker indbydende. Vores effektive og detaljeorienterede medarbejdere sørger for, at dine hotelgæster møder rene og behagelige værelser, når de er på dit hotel. Vores personale har solid erfaring fra branchen og kan hjælpe dig med stort set alt inden for hotelrengøring.

Specialister inden for antibakterielle systemer

Vi er også specialister inden for antibakterielle systemer, der dokumenteret er mere effektivt end både almindelige rengøringsmidler og sprit, også over for bakterier og vira som fx COVID-19 (Corona).

  275 kollegaer i vores kartotek

  Fleksible løsninger

  R

  Specialiseret service

  Skræddersyet hotelrengøring

  Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker, når vi sammensætter et tilbud til dig.

  Vi er kendt for vores effektive service, og med vores store og erfarne netværk af medarbejdere, rykker vi hurtigt ud og løser den akutopgave, du måtte have for vikarer i forbindelse med sygdom eller i særlig travle perioder.

  Hvis du har brug for mere vedvarende og langsigtede løsninger, klarer vi også det. Vi sammensætter en løsning, hvor du slipper for at håndtere rekruttering, lønudbetalinger samt for at finde vikarer ved sygdom.

  Vores løsninger er fleksible, og det er nemt for dig at tilpasse aftalen, hvis dine behov ændrer sig. Uanset om du har et akut behov, eller ønsker, at vi tager ansvaret for hele rengøringen af dit hotel, kan vores effektive og kompetente personale med garanti løfte opgaven.

  Vi opfylder Servicenormen

  Servicenormens krav er:

  • Økonomiske attester er til stede og i orden
  • Kvaliteten på virksomhedens serviceydelser måles løbende
  • En formuleret miljøpolitik som sikrer anvendelse afmiljømærkede midler, hvor det er muligt
  • En formuleret personalepolitik
  • En formuleret uddannelsespolitik for medarbejderne
  • En formuleret politik for brug af underleverandører
  • Dokumentation for at arbejdsmiljøet er i orden

  Kontakt os

  Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.