Hovedrengøring

Hovedrengøring med
BA Service

Har du brug for effektiv og grundig hjælp til din hovedrengøring? 

Hovedrengøring er en meget vigtig instans, når det kommer til den generelle drift og vedligehold af dit sted. Noget af det første der møder dine gæsters øjne ved ankomst, er renligheden af omgivelserne. Snavsede og beskidte overflader er med til at give et frastødende indtryk, der medvirker til dårlige anmeldelser, annulleringer og lignende.

Derimod medvirker rene omgivelser til at dit sted, bliver anset som et meget mere indbydende sted. Men udover at give dig flottere og mere imødekommende omgivelser, bidrager hovedrengøring til øget trivsel. Grundig og regelmæssig rengøring er med til at forebygge og fjerne skadelige bakterier og sygdomme. Ved at holde en god sundhedstilstand på dit sted, kan du nedsætte antallet af sygedage for både dig og dine ansatte. Herunder vil du også undgå at få sure smileyer og anmeldelser, der kan være katastrofale for driften.

 

Kvalitets rengøring når det er bedst

Selvom hovedrengøring er en vigtig foretagende, kan det godt føles uoverskueligt. Hovedrengøringen er nemlig mere omfattende end den daglige rengøring. Det kan være at I ikke har nok rengøringspersonale eller tid, til at gå i kødet med sådan et stort projekt ved siden af jeres generelle opgaver.

Hos BA Service tilbyder vi god og grundig hjælp til din hovedrengøring. Vores effektive og søde rengøringsfolk vil komme ud i alle de hjørner og kroge, der normalt ikke er tilgængelige. Vi har hjulpet vores kunder i mere end 8 år, ved at opretholde sundhedsstandarden på deres spisested, hotel, restaurant, kontorer mv. Vi rengør alle rum, køkkener, toiletter og værelser, så du ikke behøver at tænke på rengøringen selv. Med os på sidelinjen kan du i stedet fokuserer på værdiskabende aktiviteter og det du er bedst til; nemlig at drive dit sted.

 

Grundig og effektiv rengøring uden spildtid

Vi sætter en ære i altid at levere kvalitetsarbejde uanset projekts omfang. Derfor med os som din rengøringshjælp er du sikret kvalitets arbejde, der gør dit sted til en velduftende fornøjelse at komme til. Vores personale er professionelt og uddannede, hvilket sikrer dig at du får en stabil service uden spildtid. 

Nedenstående er blot et udkast af, hvad vi hjælper dig med:

  • Vask og aftørring af alle overfalder
  • Rengøring og vask
  • Brug af kontrollerede rengøringsmidler
  • Rengøring med antibakterielle systemer
  • Gulvvask
  • Støvsugning
  • Tømning af skrald
  • Fjernelse af spindelvæv
  • Og meget mere

Trænger dit hotel til en ekstra tur undervejs i sæsonen? Ser paneler og gulvtæpper lidt slidte ud? Så prøv vores hovedrengøring. Vi tilbyder effektiv hovedrengøring udført af uddannet rengøringspersonale, som efterlader jeres hotel skinnende rent. Fra kælder til kvist.

 

Hovedrengøring med kort varsel

Har du brug for at akut hjælp til hovedrengøring?  Vi har en dag-til-dag service, hvor vores personale kan rykke ud ved kortvarsel efter indgået aftale. 

Lad os holde dit sted skinnende – kontakt os allerede i dag!

Vores services 

HOTELSERVICE

RESTAURATIONSSERVICE

KANTINESERVICE

PERSONALEREKRUTTERING

INSTITUTIONSSERVICE

KONTORRENGØRING

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid. 

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!