Rengøring af institutioner 

Rengøring af institutioner

Der kan være stor forskel på, hvad der lægges vægt på, når der bliver rengjort på et kontor og ved rengøring af en børnehave, skole osv. Fællesnævneren er dog, at rene og imødekommende lokaler altid gavner den daglige trivsel.

Støv, snavs og andet ophober sig ekstra hurtigt i institutioner, hvilket kan føre til dårligt indeklima og ikke mindst nem spredning af sygdom. Når mange børn – og voksne – er samlet i det samme lokale, vil forkølelse, influenza mm. hurtigt smitte. Men med en grundig rengøring fra BA Service, kan vira og bakterier fjernes, og smittekilderne hurtigt og grundigt komme til livs.

Vigtigt for rengøring i alle slags institutioner er, at især gulvet bliver rengjort. I vuggestuer, hvor børnene tit kravler rundt på gulvet, eller på skoler og fritidshjem, hvor legende børn ofte kommer til at slæbe sand, jord og sne med ind fra legepladsen eller fodboldbanen.

Vores dygtige personale står klar til at tage hånd om rengøringen i netop jeres institution. Igennem både træning og uddannelse sikrer vi, at vores medarbejdere har de rette værktøjer til at tage hånd om jeres rengøringsopgaver.

Hovedrengøring af jeres institution

Engang imellem er der brug for en mere grundig rengøring. En hovedrengøring. Det tilbyder BA Service naturligvis også.

Ved opstart hos en ny kunde, anbefaler vi altid, at vi starter med en hovedrengøring. Det er vores erfaring, at det gør dig mere tilfreds med samarbejdet, og det gør vores arbejde med at overholde vores høje standarder lettere.

Med en hovedrengøring kommer vi fuldstændig i bund og får bugt med alt skidt og snavs i alle hjørner og kroge. Vi gør det også typisk på skoler, hvor der efter en lang sommerferie, hvor skolen har stået tom, er brug for en grundig rengøring før elever og lærere rykker ind igen.

Vores services 

HOTELSERVICE

RESTAURATIONSSERVICE

KANTINESERVICE

PERSONALEREKRUTTERING

INSTITUTIONSSERVICE

KONTORRENGØRING

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid. 

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!