Institutionsservice 

Hos BA Service tilbyder vi alle former for services inden for rengøring af institutioner.

Vi tilbyder alt inden for
institutionsservice

RENGØRING

KØKKENASSISTENT

VICEVÆRT

HÅNDVÆRKEROPGAVER

Grundig rengøring

Har I brug for hjælp til rengøringen af jeres institution?

Gode sanitære forhold er en vigtig forudsætning for vores sundhed. Mangelfuld og utilstrækkelig hygiejne er medvirkende til udbredelsen af smitsomme sygdomme og bakterier.

Dette er et betydeligt problem, når det kommer til steder såsom SFO’er, dagcentre, børnehaver, vuggestuer, skole, plejehjem, dagcentre mv., hvor mange personer færdes til dagligt.

Problemerne ved dårlige sanitære forhold 

Støv og snavs kan hurtigt sprede sig i takt med antallet af færdende personer. Ophobning af støv medvirker til et dårligere indeklima, da luftkvaliteten forværres af støv cirkulationen. Samtidigt skaber snavs gode trivsel- og groforhold for bakterier og virusser, der tilsammen udgør en smitterisiko. 

Det betyder, at når mange personer samles det samme sted, vil forkølelser og sygdomme såsom influenza hurtige kunne sprede sig i mellem. Mangelfuld rengøring kan derfor have en stor påvirkning og betydelige konsekvenser for sundheden hos borgerne.

Grundig rengøring der gør en forskel

Hos BA Service forstår vi vigtigheden af god og grundig rengøring. Vi tilbyder rengøring af institutioner, hvor vi har igennem mere end 7 år, hjulpet forskellige institutioner med at varetage deres daglige og nødvendige rengøring. 

Vi ved at man i den daglige rengøring, kan komme til at fokusere kun på tydelige overfladeområder. Men manglende overflader kan hurtigt udgøre en voksende risiko med tiden. Ligeledes kan rengøring med overparfumerede, allergifremkaldende og/eller dårlig kvalitets rengøringsmidler være med til at forværre sundheden.

 

Grundig rengøring
Skræddersyet service

Miljømærket institution rengøring

I vil med os som jeres rengøringssamarbejdspartner kunne forvente at få dybdegående rengøring af både jeres mest befærdede rum, men også mindre befærdede områder. Vi går meget højt op i at kvalitetssikre vores rengøring, så det altid lever op til vores høje standarder.

Når det kommet til at efterleve og  imødekomme vores kvalitetsstandard, er pæne og rene omgivelser alene ikke nok. Det skal være sikkert og sundt for jer og for borgere at færdes rundt. Derfor vil I kunne forvente miljømærket rengøring, hvor der tages højde for både ansatte, miljøet og borgere.

Allergitestede midler

Vi bruger allergitestede og antibakterielle systemer, som er dokumenteret mere effektive end almindelige rengøringsmidler og sprit, når det kommer til bekæmpelse af bakterier og virusser. 

På den måde kan I og vi være sikre på, at der ikke kommer noget kompromis med kvaliteten af rengøringen. Hertil at ingen tager skade eller får gener af de rengøringsmidler, som vi bruger.

 

 

Fleksibel og miljøvenlig kvalitetsrengøring

Vi tilbyder vores hjælp til alle typer af institutioner uanset størrelse. Vi tilpasser altid vores løsninger til den enkelte institutions behov, da ikke to institutioner nødvendigvis er ens. Vi kan tilbyde nogle af branchens mest fleksible løsninger indenfor daglig, ugentligt eller årlig rengøring.

Nedenstående er nogle af de typisk områder, hvor vi bistår med hjælp til rengøring af institutioner:

 • Rengøring af køleskab
 • Rengøring af køkken
 • Stolesæder og borde
 • Støvsugning af tæpper og gulv
 • Tømning af affald og skraldespande
 • Gulvvask
 • Rengøring af vindueskarme
 • Dybdegående rengøring af overflader såsom håndtag, bordkanter mv.
 • Rengøring og vask af toilet, vandhaner og badeværelser
 • Legetøj (efter aftale)
 • Og meget mere

Uanset hvilken løsning i vælger, kan I altid forvente kvalitetsrengøring der lever op til høje sundhedsstandarder.

Har I brug for hjælp til jeres kantine, tilbyder vi også løsninger indenfor kantineservice og kantinedrift.

BA Service – din servicepartner

BA Service er specialister i at servicere alle former for institutioner med personale såvel på fast- som på vikarbasis. Uanset om du skal bruge 100 medarbejdere eller blot 1, dag eller nat, så løser vi opgaven med en af de mest fleksible ordninger i branchen, som tilbyder dag til dag service og en 24 timers servicetelefon/mail.

 

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid. 

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!