Kantinedrift

Velsmagende kantinemad på arbejdspladsen

Effektiv, god og sund kantinedrift er en meget vigtig forudsætning for dine kollegaers trivsel, produktivitet og arbejdsglæde.

Kantinen er for mange personer en betydelig kilde til arbejdsglæde og trivsel. Det er nemlig her, at dine kollegaers samles for at restituere, socialisere og nyde et måltid mad sammen.

Flere studier viser, at sund og indbydende mad fremmer humøret og giver fornyet energi til dagligdagens gøremål. Ligeledes viser forskning fra Harvard, at medarbejdere der spiser sammen i frokostpausen, arbejdere oftest bedre sammen i teams.

Serverer jeres kantine det de gode hoveder vil have?

Men selvom, at mad har en stor indflydelse på os, er det ikke alle kantineordninger der tager højde for dette. Dog har mange virksomheder og institutioner det svært, ved at finde tid til indkøb og tilberedning af kantinemad selv.

Oftest kommer arbejdsopgaverne først og madlavning sidst…

Har I udfordringer med selv at varetage jeres kantine, kan outsourcing drift af kantinen være en god idé.

Kantine catering der giver mætte og glade maver

Hos BA Service tilbyder vi hjælp til kantinedrift. Når vi rykker ind i jeres kantine, byder vores passionerede kokke på velduftende retter. 

Vores medarbejdere laver altid sund og lækker kantinemad med lige dele af gastronomisk kærlighed. Vi er bevidst om madkvalitet og sætter en dyd i fremme smil og mætte maver. Derfor bruger vi altid friske ingredienser og råvarer i vores madlavning.

Vores medarbejdere er uddannet og har erfaring med fødevarehygiejne og ernæring. Der bliver altid taget står hånd omkring madallergier, når der laves madværk. Det er nemlig vigtigt, at smagfuldt, skånsomt og sundt.

Uanset om menuen står på:

  • Buffet
  • Hverdagsmad
  • Morgenmand
  • Frokostordning
  • Mellemmåltider
  • Take away
  • Mødeforplejning
  • Høj gastronomiske oplevelser

– hakker og snitter vi med samme engagement og kulinariske forkærlighed.

For i kapløbet om at tiltrække og fastholde kvalificerede medarbejdere er personalegoder et vigtigt kort, og her skal der lækker og varieret mad på menuen.

 

God kantinedrift med velsmagende mad
Skræddersyet service

Kantinedrift med stor passion

Med os bag ryggen jeres kantinedrift kan I forvente, at vi serverer mad der både begejstrer, giver energi og mætter. Vi sætter skarpt på madværk, hvor vi altid efterstræber på, at vores madlavning inspirer til et mere velsmagende liv. 

Hvad end det er i eller uden for arbejdstiden.

En grøn og bæredygtig kantineløsning

I vores kantiner er det også en smal sag at følge anbefalingerne i den nye kostpyramide, som opfordrer til flere plantebaserede proteiner og endnu mere grønt. Vi tager altid højde for, om nogle af dine kollegaer er veganer, vegetarer eller noget helt tredje.

I vores kantineordninger er der skruet op for sunde kulhydrater og fedtstoffer. Det kød, som vi server er nænsomt udvalgt ud fra kvalitet, smag og dyrevelfærd. Med retter, der smager godt, er sunde og ernæringsmæssigt gennemtænkt, understøtter vi i fællesskab både forretningen, miljøet og det øvrige samfund.

Med os bag roret for din kantine catering, kan alle læne sig tilbage og nyde en energigivende og velsmagende pause med kollegaerne. 

 

Skal vi hjælpe med eller stå for jeres kantinedrift?

Ikke to arbejdspladser er ens, hvorfor vi ikke har nogen standardløsninger. Vi skræddersyer i tæt dialog med dig en helt personlig kantineløsning til dig og din virksomhed.

Uanset, om du ønsker, at vi rykker ind med en dedikeret køkkenchef, fuld bemanding eller vikarer. Om det er midlertidige, kort- eller langsigtede vikariater, kan vi hjælpe jer.

Efter aftale, kan vi også implementerer bæredygtighed i alle dele af driften, i tråd med jeres firmas bæredygtighedsprofil. 

Selvfølgelig helt uden at gå på kompromis med madkvaliteten!

Vil I outsource drift af kantine?

Få jeres helt egen køkkenchef, når vi tager hånd om hele jeres madliv. Uanset om I er et mindre kontor, der vil have lækker frokost eller er et mellemstort domicil, som har brug for en all-around-kantine med måltider til alle tider på dagen, take away, mødeforplejning. 

Herunder velsmagende og god forplejning til særlige events, som direktionsmiddage med en 7-retters gourmetmenu kreeret af vores madentusiaster.

Vi driver jeres kantine, i jeres hus, som et skræddersyet og eksklusivt sted for jer, jeres kollegaer og gæster. Vi støtter op om sundhed, trivsel og produktivitet hos de ansatte.

Egen kantine med hjælp fra os

Har du allerede en velfungerende kantine, men ønsker en yderst fleksibel ordning med personale i et fast skema eller vikarer ved sygdom og travlhed.

Vi har både kokke, køkkenassistenter, opvaskere, tjenere og rengøringspersonale til kantineservice. Alle bliver oplært hos jer, så der altid er medarbejdere, som kender jeres virksomhed, jeres kvalitetsstandard og jeres rutiner.

Skal vi stå for jeres kantine?

Ønsker du at bringe glæde og stemning ind i din kantine? Og har du brug for hjælp til at varetage din kantinedrift? Eller kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud på en kantineordning, der er skræddersyet ud fra dine ønsker og behov i et stærkt partnerskab med transparent økonomi?

Så lad os mødes til en god kop kaffe. Giv Bo Ilskjær et kald på 2590 1212 eller skriv en mail til bo@baservice.dk

Vi er en af ​​de førende leverandører af facility management og kantineservice i København og Århus. Nu til dags har vi omkring 275 kollegaer, som tilbyder alle de services, der kræves for, at en virksomhed eller offentlig institution kan fungere godt og effektivt. Vi skaber løsninger, som gør det muligt for vores kunder at fokusere på at udvikle deres kerneforretning.

Vores services 

HOTELSERVICE

RESTAURATIONSSERVICE

KANTINESERVICE

PERSONALEREKRUTTERING

INSTITUTIONSSERVICE

KONTORRENGØRING

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid. 

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!