Kantinedrift

Serverer jeres kantine det, de gode hoveder vil have?

Når BA Service rykker ind i jeres kantine, byder vores passionerede kokke på velduftende retter tilberedt med lige dele kærlighed, stor smag, viden om ernæring og bæredygtighed.

Uanset om den står på hverdagsmad, morgenmad, mellemmåltider, take away, mødeforplejning eller højgastronomiske oplevelser, hakker og snitter vi med samme engagement. For i kapløbet om at tiltrække og fastholde kvalificerede medarbejdere er personalegoder et vigtigt kort, og her skal der lækker mad på menuen.

Kantinedrift med stor passion
Når BA Service står for jeres kantinedrift serverer vi mad, der begejstrer, giver energi, gør mæt, sund, glad og inspirerer til et mere velsmagende liv. Både i og uden for arbejdstid. I vores kantiner er det også en smal sag at følge anbefalingerne i den nye kostpyramide med flere plantebaserede proteiner og endnu mere grønt.

Der er også skruet op for de sunde kulhydrater og fedtstoffer, og det kød, vi serverer, er ekstra nøje udvalgt med kvalitet, smag og dyrevelfærd i højsædet. Med retter, der smager godt, er sunde og ernæringsmæssigt gennemtænkt, understøtter vi – i fællesskab – både forretningen, miljøet og det øvrige samfund. Så kan alle læne sig tilbage og nyde en energigivende og velsmagende pause med kollegaerne. 

 

Skal vi hjælpe med eller stå for jeres kantinedrift?

I tæt dialog med dig skræddersyer vi en helt personlig model, der passer til dig og din virksomhed. Uanset, om du ønsker, at vi rykker ind med en dedikeret køkkenchef, fuld bemanding eller vikarer. Vi implementerer også gerne bæredygtighed i alle dele af driften, i tråd med jeres firmas bæredygtighedsprofil.

Vil I outsource jeres kantinedrift?
Få jeres helt egen køkkenchef, når vi tager hånd om hele jeres madliv. Uanset om I er et mindre kontor, der vil have lækker frokost eller er et mellemstort domicil, som har brug for en all-around-kantine med måltider til alle tider på dagen, take away, mødeforplejning eller særlige events, som direktionsmiddage med en 7-retters gourmetmenu kreeret af vores madentusiaster.

Vi driver jeres kantine, i jeres hus, som et skræddersyet og eksklusivt sted for jer, jeres kollegaer og gæster. Og støtter op om sundhed, trivsel og produktivitet hos de ansatte.

Egen kantine med hjælp fra os
Har du allerede en velfungerende kantine, så tilbyder vi også en yderst fleksibel ordning med personale i et fast skema eller vikarer ved sygdom og travlhed. Vi har både kokke, køkken-assistenter, opvaskere, tjenere og rengøringspersonale. Alle bliver oplært hos jer, så der altid er medarbejdere, som kender jeres virksomhed og jeres rutiner.

Lad os mødes !

Ønsker du at bringe glæde og stemning ind i din kantine, har du brug for hjælp til at varetage din kantinedrift, eller kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud på en kantineordning, der er skræddersyet ud fra dine ønsker og behov i et stærkt partnerskab med transparent økonomi? Så lad os mødes til god kop kaffe. Giv Bo Ilskjær et kald på 2590 1212 eller skriv en mail på bo@baservice.dk

BA Service er en af ​​de førende leverandører af facility management og kantineservice i København og Århus med 275 kollegaer som tilbyder alle de services, der kræves for, at en virksomhed eller offentlig institution kan fungere godt og effektivt. Vi skaber løsninger, som gør det muligt for vores kunder at fokusere på at udvikle deres kerneforretning.

Vores services 

HOTELSERVICE

RESTAURATIONSSERVICE

KANTINESERVICE

PERSONALEREKRUTTERING

INSTITUTIONSSERVICE

KONTORRENGØRING

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid. 

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!