Kantineservice

Hos BA Service tilbyder vi alle former for services inden
for kantiner.

Vi tilbyder alt inden for
kantineservice

KOK/KØKKENASSISTENT

KØKKENRENGØRING

OPVASK

RENGØRING

KANTINEDRIFT

Topklasse Kantineservice

Rengøring der gavner din kantinedrift

Der er i dag meget fokus på hygiejne og smitteveje, hvilket stiller særlige krav til kantine rengøring og drift. Er hygiejne ekstra vigtigt for dig?

Hos BA Service har vi et stort fokus på sikker rengøring og sund kantinedrift. Vi tilbyder derfor kvalitetsrengøring med antibakterielle systemer og miljømærket midler i vores kantineservice.

Antibakteriel rengøring

Antibakterielle systemer er dokumenteret mere effektive end både almindelige rengøringsmidler og sprit, over for bakterier og vira som fx COVID-19 (Corona). Det skal være sikkert for jeres medarbejdere at nyde et godt måltid, uden at de skal gå på kompromis med deres helbred.

 

Kantine rengøring med sund hygiejne som topprioritet

I vil med os få en miljømærket kantineservice samarbejdspartner der ved, hvor det er vigtigst at gøre grundigt rent i  køkkener og kantiner.

I den daglige rengøring er der mange, som kommer  til at fokusere på de samme steder, mens skidt og snavs hober sig op steder, der ikke er så let tilgængelige.

Dårlig rengøring medvirker til at bakterier overlever og spredes. Dette medfører til sundhedsmæssige problemer på sigt og mere sygefravær blandt personalet.

Derfor er regelmæssig hovedrengøring vigtig. Dette gør det også lettere at holde ordentligt rent i det daglige. Rengjorte områder fremstår desuden mindre slidte, hvilket giver et behageligt og sundere udtryk til din kantine og køkken.

Effektiv køkkenrengøring
Grundig rengøring

Fleksibel kantineservice i København

Vi tilbyder alle former for services indenfor kantiner lige fra rengøring til køkkenassistener. Alle vores specialister har indgående erfaring indenfor restaurationsbranchen og kantinedrift. Herrtil er de uddannet og trænet i fødevarehygiejne.

Med os som din kantineservice samarbejdspartner, kan du bekymringsfrit overlade rengøringen til os. Vi ved, at ikke to steder er ens, derfor tilpasser vi altid vores løsninger til dine behov.

Vi kan hjælpe dig med følgende opgaver:

  • Oprydning i kantinen og køkkenet
  • Tilbredning og afrydning
  • Vedligeholdelse af kantinen
  • Tømme affald
  • Anrette buffeten
  • Holde buffeten fyldt op
  • Kvalitetskontrol
  • Fødevarehygiejne
  • Miljømærket rengøring
  • Holde skinnende facader og rene overflader

Har du akut behov for kantine rengøring, kan vi rykke ud efter nærmere aftale. Vi tilbyder en af branchens mest fleksible ordninger, hvor vi kan rykke ud fra dag til dag.

Mangler du personale til din kantine, kan vores køkkenassistener hjælpe jer. 

24 timer servicetelefon 

Har du særlige ønsker eller opstår der et pludseligt uventet behov, står vi klar til at hjælpe dig. Vi lægger stor vægt på at levere en god og hurtig service. Derfor har vi en 24 timers servicetelefon, personlig dag-til-dag service til konkurrencedygtige priser.

Vi lever op til høje kvalitetskrav

Derudover får du med os, uanset hvilken løsning du vælger, en garantimærket udbyder. Vi kvalitetsikrer løbende, så vi altid lever op til branchens skrappeste krav.

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid. 

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!