Kantineservice

Hos BA Service tilbyder vi alle former for services inden
for kantiner.

Vi tilbyder alt inden for
kantineservice

KOK/KØKKENASSISTENT

KØKKENRENGØRING

OPVASK

RENGØRING

KANTINEDRIFT

Rengøring, der kan gavne din bundlinje

Der er i dag et øget fokus på hygiejne og smitteveje, hvilket stiller særlige krav til rengøringen. Er hygiejne og rene omgivelser ekstra vigtigt for dig?

Hos BA Service har vi et stort fokus på sikker rengøring og sund kantinedrift. For at sikre en høj hygiejne standard, tilbyder vi derfor rengøring med antibakterielle systemer i vores kantineservice.

Antibakterielle systemer er dokumenteret mere effektive end både almindelige rengøringsmidler og sprit, over for bakterier og vira som fx COVID-19 (Corona). Det skal nemlig være sikkert for jeg og jeres medarbejdere at nyde et godt måltid, uden at nogen af jer skal gå på kompromis med jeres velvære.

 

God hygiejne som topprioritet

I vil med os som samarbejdspartner få en miljømærket kantineservice udbyder der ved, hvor det er vigtigst at gøre grundigt rent i køkkener og kantiner.

I den daglige rengøring kommer man nemt til at fokusere på de samme steder, mens skidtet hober sig op de steder, der ikke er så let tilgængelige. Dårlig rengøring medvirker til at bakterier overlever og spredes. Dette medfører til sundhedsmæssige problemer på sigt og mere sygefravær.

Derfor er regelmæssig og grundig hovedrengøring vigtig. Ved at gøre rent løbende gør I det også lettere at holde ordenligt rent i det daglige. Rengjorte områder og overflader fremstår desuden mindre slidte, hvilket giver et behageligt udtryk til din kantine og køkken.

En kantine bliver ligesom andre spisesteder bedømt på dets udseende, hvor førstehåndsindtrykket spiller en betydelig rolle. Vi forstår de negative medfølger urene overfalder kan have for din kantinedrift, hvorfor vi altid går i dybden med rengøringen.

 

Højkvalitet og fleksibilitet efter dine behov

Vi tilbyder alle former for services indenfor kantiner lige fra rengøring til kokke udlejning. Alle vores specialister har indgående erfaring indenfor restaurationsbranchen og kantinedrift. Alle vores løsninger tilpasses dine individuelle behov.

Har du særlige ønsker eller opstår der et pludseligt uventet behov, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi lægger stor vægt på at levere en god og hurtig service. Derfor har vi en 24 timers servicetelefon, personlig dag-til-dag service til konkurrencedygtige priser.

Derudover får du med os, uanset hvilken løsning du vælger, en garantimærket udbyder. Vi lever op til branchens skrappeste krav.

Vi opfylder Servicenormen

Servicenormens krav er:

  • Økonomiske attester er til stede og i orden
  • Kvaliteten på virksomhedens serviceydelser måles løbende
  • En formuleret miljøpolitik som sikrer anvendelse afmiljømærkede midler, hvor det er muligt
  • En formuleret personalepolitik
  • En formuleret uddannelsespolitik for medarbejderne
  • En formuleret politik for brug af underleverandører
  • Dokumentation for at arbejdsmiljøet er i orden

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid. 

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!