Køkken vikar København

Mangler du en køkkenassistent eller en kok i København? Lad BA Service finde en god vikar til dig, hvad enten du har behov for bemanding for en enkelt vagt eller ønsker en stilling besat over en længere periode.
Vi kender behovene i et køkken, og vi har mange års erfaring med at finde kompetent køkkenpersonale, der udfører kvalitetsbevidst og effektivt arbejde. Kontakt os allerede i dag, hvis du mangler vikar til dit køkken i København.

Køkkenassistenter efter dit behov

Hvad enten du har behov for en mere permanent bemandingsløsning til dit køkken, eller du har et akut brug for køkkenpersonale nu og her, finder vi en løsning, du bliver tilfreds med.
Vi bemander restauranter, kantiner og institutionskøkkener med kvalificerede køkkenassistenter.
Vores store netværk af køkkenpersonale kan hjælpe dig ved sygdom, i perioder med spidsbelastning eller hvis du søger en langsigtet løsning.

Kokkevikarer til dit køkken i København

Maden er noget af det vigtigste for de fleste restauranter og spisesteder, og derfor har kokken en helt central rolle.
En sygemelding, eller særligt travle perioder, kan skade processerne i køkkenet og dermed maden.
Vores store netværk af faglærte og specialiserede kokke gør det nemt for dig at komme gennem perioder med sygdom og travlhed. Vi har fx pizza-kokke, sushi-kokke eller mere standardiserede kokke, der kan hjælpe til i din restaurant, kantine eller i forbindelse med større arrangementer.

Løsninger der passer dig

Vi sammensætter et tilbud, der passer til dine behov med udgangspunkt i vores stabile køkkenpersonale. Vi sørger for, at du aldrig mangler hænder i dit køkken, hvad enten du har brug for en køkkenassistent, en sushikok eller noget helt tredje. Slip for bekymringerne og lad BA Service finde din næste vikar i København.

Vi overholder Servicenormen

Vi er medlem af Servicebranchens Arbejdsgiverforening og akkrediteret efter Servicenormen.
Servicenormen er din garanti for, at tingene er som de skal være, og normen stiller krav til virksomhedens økonomiske attester, til kvaliteten samt arbejdsmiljøet. Med servicenormen kan du være sikker på, at virksomheden overholder bestemte krav til miljø og uddannelse af medarbejdere. Derudover skal virksomheden have en skriftlig politik i forhold til underleverandører og en personalepolitik.

Er du vant til at begå dig i et køkken og søger et fleksibelt job som vikar i København? Læs mere om vores vikarjob her, og se hvordan du kommer med på holdet.