Køkken vikarer

Har I brug for hjælp til jeres køkken?

Køkkenet er det vigtigste rum i et ethvert spisested. Køkkenet er der, hvor magien sker, og dit spisesteds hjerte. Driver du et spisested, er det derfor vigtigt, at du både har det rette udstyr, men særligt også det rette personale til at lave lækkert mad til jeres gæster.  

Et velfungerende køkken er med til at give glade gæster og mætte maver – alt sammen noget der kan mærkes på bundlinjen. Men jeres køkken kan også blive roden til støre og katastrofale problemer. Resultatet af et dysfunktionelt køkken og dårligt køkkenhold vil langt oftest kunne smages maden. Herudover, kan manglende køkken bemanding medvirke til sultne munde, da køkkenholdet ikke vil kunne følge med ordene. 

Ovenstående er blot nogle af de truende og sviende problemer, der kan ødelægge jeres bundlinje. 

  Kokke og køkkenassistenter hos BA Service

  Det er ikke altid alle, der kan have nok bemanding i deres køkkener. Nogle gange opstår der uforudsigelige ting; pludseligt sygefravær i personalet eller at I får det ekstra travlt. Dette kan være mere med til at sætte tingene over styr og skabe kaotiske tilstande. 

  Med os på sidelinjen er der ingen grund til panik. Vi tilbyder hjælp med køkken vikarer til at varetage enhver funktion i ethvert køkken. Vores fleksible, dygtige kokke og køkkenassistent vikarer har solid praktisk erfaring med at sammensætte råvarer og frembringe gode smagsoplevelser hos jeres gæster. Vores køkken vikarer har erfaring med at lave både varm og kold mad, hvor de kan løse og assistere med alle tænkelige opgaver.

  Det kan vi tilbyde jeres køkken

  • Fokus på samarbejde 

  De er vant til at rykke ind og arbejde tæt sammen med et eksisterende team – fra tjenere til assistenter og ledere. De ved, at man opnår mest, hvis man løfter i flok. Samtidig er de ikke bange for at arbejde selvstændigt og tage eget initiativ. 

  • Professionelt arbejde og kvalitet 

  Vores køkken vikarer har naturligvis der fulde fokus på kvaliteten. Lige fra råvarer, tilberedning og fødevaresikkerhed til at sikre og præsentere et lækkert og indbydende resultat for jeres gæster. De har endvidere et godt overblik, og er vant til at have mange bolde i luften og er servicemindede.  

  • Nogle af branchens fleksible 

  Opstår der pludselig mangel i jeres personale, kan vores vikarer træde hurtigt til. De er nemlig mødestabile og fleksible. Vi tilbyder køkken vikar løsninger til både kortere og længere aftaler, uanset om det er til morgen, middag, aften eller nat. 

   Vores services 

   HOTELSERVICE

   RESTAURATIONSSERVICE

   KANTINESERVICE

   PERSONALEREKRUTTERING

   INSTITUTIONSSERVICE

   KONTORRENGØRING

   Kontakt os

   Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid. 

   Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!