Køkkenassistenter

Professionelle køkkenassistenter hos BA Service

Mangler du en eller flere køkkenassistenter til jeres køkken eller kantine? Har du bemandingshuller og lider overlast grundet sygdom og fravær? Eller har du generelt for få medarbejdere til sæsonen? Uanset årsagen kan det hurtigt gå hen og blive katastrofalt for jeres sted.

Jeres gæster bedømmer både jeres spisested ud fra udseende, men særligt også ud fra den madoplevelse, som de får. Manglende og klodsede anretninger, langsomme og glemte serveringer kan ende med at være forkrøblende for jeres spisested.

Vi giver gode madoplevelser

Mætte maver og gode madoplevelser bliver til glade maver. Sund og velsmagende mad er vigtigt for livskvaliteten – ikke kun for voksne, men også for børn og ældre. God mad styrker kroppen, løfter sindet og giver energi til dagen.

Hos BA Service forstår vi vigtigheden af sammenspillet mellem flotte anretninger, sundt mad og god drift. Har I brug ekstra mandskab, står vores køkkenassistenter klar til rådighed.

Topklasse Kantineservice

Vi har mere end 8 års erfaring med køkkenassistance

Vi er vikarbureau i København med mere end 8 års erfaring indenfor hotel- og restaurationsbranchen. Vi har igennem årene hjulpet vores kunder med at drifte og vedligeholde deres spisesteder. Det betyder også, at vi har erfaring med alle typer af opgaver inden for køkkenet.

Vi forstår vigtigheden af at have et velfungerende køkken og ikke mindst køkkenhold. Derfor har alle køkkenassistenter i vores medarbejderkartotek professionel erfaring, gode fødevarehygiejne og en stor passion for god og sund madlavning. Hos BA Service går vi nemlig højt op i kvalitet, om det gælder madlavning eller rengøring.

Du kan forvente, at vores køkkenassistenter er:

 • Veluddannede
 • Glade for madlavning
 • Erfarne
 • Bevidste om anretning
 • Kloge på kost
 • Har hygiejnebevis
 • Har kendskab til sund mad
 • Forstår vigtigheden af god rengøring

Med vores dygtige køkkenassistenter som kollegaer, kan du være sikre på at jeres madoplevelse forbliver autentisk og med ordentlig kvalitet.

Altid skræddersyet løsninger

Vi kommer med stor erfaring, som vi bringer i spil, når vi skræddersyer en løsning til jeres behov. Vi er et vikarbureau der er født ud af hotel- og restaurationsbranchen.

Siden vores etablering i 2013 har vi hjulpet vores kunder, med at opretholde driften af deres restauranter, hoteller, kantiner, spisesteder mv.

Vi arbejder altid målrettet med at levere den bedste service, og rigtigt god og sund mad. Vores køkkenassistenter er kompetente, motiverede og veluddannede. De ved og kan håndtere de udfordringer, der er i en institution eller spisested.

Ikke to kantiner eller køkkener er nødvendigvis ens, hvorfor vi altid tilpasser vores løsninger til dit behov. Det kan nemlig være, at du har brug for ekstra personale mere i nogle perioder end andre.

Derfor tilbyder vi kortvarige vikar løsninger på et par dage eller uger, samt længerevarende vikariater.

Køkken vikarer der gør en forskel
Glade og mætte børn

Køkkenassistenter til institutioner

Vores vikarer ved, at enhver situation og opgave er unik. Det gælder særligt institutioner med børn og unge. Børn har ofte deres helt egen opfattelse af, hvad der er god mad.

Derfor udvikler vi madplanerne i tæt samarbejde med jer. På den måde sikrer vi, at børnene får mad, som er sundt og som de kan lide.

Nogle af de opgaver BA Service kan løse i din institution er:

 • Tilberedning af velsmagende mad – evt. i samarbejde med nogle af børnene
 • Indbydende servering af maden
 • Grundig rengøring af køkken og det omkringliggende område
 • At sikre, at maskiner, ovne og værktøjer altid er rene og hygiejniske
 • At vedligeholde køkkenet
 • Sund drift og rengøring som opfylder hygiejne standarden og kravene

Hvis I afholder større arrangementer, kan du altid booke ekstra medarbejdere.

Læs mere om vores køkken vikarer her.

Tip-top fleksible løsninger

Har du brug for en eller flere køkkenassistenter akut, til kortvarig eller længerevarende vikariat, kan vi sagtens hjælpe jer. Vi har muligvis branchens mest fleksible vikarordning, hvor vi kan hjælpe med dag-til-dag service efter aftale.

Vi har en 24 timers servicetelefon, konkurrencedygtige priser og overholder DI’s overenskomster. I får herunder altid en personlig service og ugentlige statusmøder med vores driftsdirektør.

Opstår der pludselig behov for mere arbejdskraft eller anden form for service, kan vi sagtens hjælpe jer.

Grundig rengøring

Vores services 

HOTELSERVICE

RESTAURATIONSSERVICE

KANTINESERVICE

PERSONALEREKRUTTERING

INSTITUTIONSSERVICE

KONTORRENGØRING

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid. 

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!