Køkkenassistent

Køkkenassistenter hos BA Service

Mangler I en eller flere køkkenassistenter til jeres spisested eller institution?

Har I bemandingshuller og dermed lider overlast grundet sygdom? Eller generelt for få medarbejdere til sæsonen? Uanset årsagen kan det hurtigt gå hen og blive katastrofalt for jeres sted. Jeres gæster bedømmer både jeres spisested ud fra udseende, men særligt også ud fra den madoplevelse, som de får. Manglende og klodsede anretninger, langsomme og glemte serveringer kan derfor ende med at være forkrøblende for jeres forretning.

Mætte maver og gode madoplevelser bliver til glade maver, hvilket særligt også gælder på instruktionerne. Sund og velsmagende mad er vigtigt for livskvaliteten – ikke kun for voksne, men også for børn og ældre. God mad styrker kroppen, løfter sindet og giver energi til dagen.

 

Effektive køkkenassistenter der triumferer jer igennem udfordringerne

Hos BA Service har vi børneglade, stabile og motiveret køkkenassistenter, der elsker at lave mad i børnehøjde i jeres køkken. 

Vi forstår vigtigheden af at have et velfungerende køkken og ikke mindst køkkenhold. Derfor har alle køkkenassistenter i vores medarbejderkartotek professionel erfaring, samt en stor passion for madlavning.

Vi går højt op i kvalitet, hvorfor vores køkkenassistenter er veluddannede medarbejdere, som er kloge på kost og praktiske i køkkenet. Med vores dygtige køkkenassistenter som kollegaer, kan I være sikre på at jeres madoplevelse forbliver autentisk og med ordentlig kvalitet.

 

Altid skræddersyet og professionel hjælp

Vi kommer med stor erfaring, som vi bringer i spil, når vi skræddersyer en løsning til jeres konkrete behov. Vi er vikarbureau der er født ud af hotel- og restaurationsbranchen. Siden vores etablering i 2013 har vi hjulpet vores kunder med at opretholde driften af deres restauranter, hoteller, spisesteder, med videre.

Vi arbejder altid målrettet med at levere den bedste service, og rigtigt god og sund mad. Vores medarbejdere er kompetente, motiverede og veluddannede. De ved og kan håndtere de udfordringer, der er i en institution. Og som ved, at ikke mindst her, er enhver situation og opgave unik, samt at børn ofte har deres helt egen opfattelse af, hvad der er god mad. Derfor udvikler vi madplanerne i tæt samarbejde med jer.

Nogle af de opgaver BA Service kan løse i din institution er:

Tilberedning af velsmagende mad – evt. i samarbejde med nogle af børnene

 • Indbydende servering af maden
 • Rengøring af køkken og det omkringliggende område
 • At sikre, at maskiner, ovne og værktøjer altid er rene og hygiejniske
 • At vedligeholde køkkenet

Hvis I afholder større arrangementer, kan I altid booke ekstra medarbejdere.

Tip-top fleksible løsninger

Har I brug for en eller flere køkkenassistenter akut, til kortvarig eller længerevarende vikariat, kan vi sagtens hjælpe jer. Vi har muligvis branchens mest fleksible vikarordning, hvor vi kan hjælpe med dag-til-dag service efter aftale.

Vi har en 24 timers servicetelefon, konkurrencedygtige priser og overholder DI’s overenskomster. I får herunder altid en personlig service og ugentlige statusmøder med vores driftsdirektør.

 

Kontakt os og få glade maver

Har du spørgsmål eller genre vil høre mere, om hvilke muligheder vi har, og hvordan vi kan hjælpe?

Klik på knappen forenden.

  Vores services 

  HOTELSERVICE

  RESTAURATIONSSERVICE

  KANTINESERVICE

  PERSONALEREKRUTTERING

  INSTITUTIONSSERVICE

  KONTORRENGØRING

  Kontakt os

  Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid. 

  Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!