Køkkenrengøring

Grundigt rent i køkkenet

Køkkenet er et af de mest bakteriefyldte rum, og skal dagligt holdes rent for at sikre en god fødevarehygiejne og sunde rammer for medarbejdere og gæster. Når køkken og kantine ikke regelmæssigt rengøres meget grundigt, kan både dine kollegaer, dine kunder og gæster blive syge.

Grundig rengøring sikrer et bedre indeklima, og risikoen for at udvikle sygdomme og allergier mindskes. Det betyder også, at dine medarbejdere er mere friske og mødestabile. Færre sygmeldinger bidrager også til en positiv dagligdag og øger produktivteten. Så en investering i grundig rengøring er både en investering i god hygiejne, et godt og arbejdsmiljø og en sund bundlinje.

Rengøring, der kan gavne din bundlinje

Der er i dag ekstra fokus på hygiejne og smitteveje. Er hygiejne ekstra vigtigt for dig? BA Service tilbyder også rengøring med ACT CleanCoatTM, et antibakterielt system, der dokumenteret er mere effektivt end både almindelige rengøringsmidler og sprit, også over for bakterier og vira som fx COVID-19 (Corona).

Vi ved, hvor det er vigtigst at gøre grundigt rent i køkkener og kantiner. I den daglige rengøring kommer man nemt til at fokusere på de samme steder, mens skidtet hober sig op steder, der ikke er så let tilgængelige. Derfor er regelmæssig hovedrengøring vigtigt, og gør lettere at holde rent i det daglige. Rengjorte områder fremstår desuden mindre slidte.

Vores services 

HOTELSERVICE

RESTAURATIONSSERVICE

KANTINESERVICE

PERSONALEREKRUTTERING

INSTITUTIONSSERVICE

KONTORRENGØRING

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid. 

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!