Kontorrengøring København

Lad BA Service stå for din kontorrengøring i København. Vi har et stort netværk af grundige og pålidelige ansatte, der sætter en ære i at rengøre dine kontorområder til glæde for dine ansatte. Det får lokalerne til at virke mere imødekommende for dine kunder og samarbejdspartnere. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med kontorrengøring i København.

Lad os tage skraldet

De fleste, der har haft ansvaret for at holde orden på et kontor, kan blive enige om, at rengøringen af kontoret bare skal fungere.

Lad os stå for din kontorrengøring i København, så I kan bruge jeres energi på jeres hovedkompetencer og undgå at bruge kræfter på fedtede skærme og støv.
Vi har stor erfaring med kontorrengøring i København, og vores medarbejdere er grundige og effektive.

Godt image og effektivt arbejdsmiljø

Rene lokaler er vigtig for din virksomheds image. Rene kontorer virker indbydende, og det udstråler overskud og overblik. Når lokalerne er rene, påvirker det ikke blot, hvordan dine kunder og samarbejdspartnere ser dig, det er også afgørende for dine medarbejderes trivsel. Støv og bakterier forringer indeklimaet, hvilket kan betyde flere sygedage og uoplagt medarbejdere.
Vi har fokus på kvalitet og grundighed, og vores stabile medarbejdere sørger for grundig kontorrengøring i København hver gang.

En løsning der passer dig

Vi er gode til fleksible løsninger, og vi sammensætter et godt tilbud til dig med udgangspunkt i dine behov og ønsker. Vi er kendt for vores personlige og rolige service, og vi kommer forbi og holder driftsmøde med dig, så vi er sikre på, at vores service fungerer optimalt.
Vi skræddersyer en løsning, der passer til din virksomheds behov, hvad enten I har brug for en aftale over en kortere periode eller en løsning, der fungerer på den lange bane. Vi er både sikkerhedsgodkendt af PET og akkrediteret efter Servicenormen, og vi kan derfor møde alle dine behov for kvalitet og sikkerhed.

Kontakt os og lad os hjælpe med at udføre kvalitetsbevidst og effektiv rengøring i København. Vi løser også andre rengøringsopgaver bl.a. rengøring af hotel eller stuepige-service. Vi glæder os til at høre fra dig.