Opvasker vikar

Står du og mangler en opvasker vikar til jeres køkken?

Opvaskefunktionen spiller en betydelig rolle for dit køkken og dit køkkenhold. Gode sanitære forhold og en god hygiejne er afgørende for dit køkken og ikke mindst, kerneforretning. Dårlig hygiejne i køkkenet medvirker til at bakterier kan formere sig nemt, hvilket kan være katastrofalt for fødevaresikkerheden i dit køkken. Bakterier grundet dårligt udført opvask og køkkenrengøring, er med til at skabe fødevarebårne sygdomme, hvis i omløb, kan forkrøble din forretning og omdømme.

God hygiejne har en direkte indflydelse på jeres bundlinje og er altafgørende for din forretning. Det er derfor vigtigt at have styr på opvaskefunktionen på dit spisested, kantine eller hotel.

 

Alle har brug for en god og pålidelig opvasker

 

Hvis en restaurant eller kantine skal køre godt, kræver det en dygtig opvasker. At der er styr på opvasken, er afgørende for, at der er redskaber til at lave mad med og service til at anrette på. Mén hvad mange glemmer er, at det er væsentligt, at arbejdet udføres grundigt.

Gode sanitære forhold, rene redskaber og beholdere til tiden sætter krav til opvaskefunktionen. Madrester på køkkenredskaber og service kan potentielt forårsage sygdomme blandt gæsterne. Det er derfor vigtigt at have en opvasker der forstår vigtigheden af god hygiejne. Endvidere også én der forstår forretningen og samspillet mellem opvask og de andre funktioner. Det afhjælpes, når du investerer i en god og pålidelig opvasker.

Har I svært ved at finde kompetent og kvalificeret arbejdskraft til at varetage jeres opvaskefunktion? Kan vi hos BA Service være behjælpelige med vores opvasker vikarer.

  Arbejde af høj kvalitet

  Når du hyrer en opvasker vikar hos BA Service, kan du trygt stole på, at kvaliteten er i top. Vores opvaskere brænder for deres job, og vi gennemfører løbende kvalitetskontrol af arbejdet. Vi stræber altid efter at levere den bedste service, uanset om der er tale om en opvasker vikar eller vores andre vikarer. Du kan derfor være sikker på, at din opvask er ren og flot. Herunder at rengøringen lever op til Fødevarestyrelsens krav til hygiejne. Vores vikarer er specialister indenfor antibakterielle systemer, hvilket sikre jeres fødevaresikkerhed og hygiejne yderligere.

  Vi har siden 2013 hjulpet virksomheder indenfor hotel- og restaurationsbranchen med at bemande forretningskritiske funktioner. Vi hjælper vores kunder væk fra en hektisk og kaotisk hverdag til en mere effektiv og professionel. Med en opvasker vikar fra os, kan du derfor roligt fokusere på din kerneforretning, mens vi tager os af opvasken.

  Vores vikarer sørger for:

  • At opvasken er ren
  • Et rent køkken
  • Hygiejnekravene overholdes
  • Rene redskaber til tiden

  Alle vores opvasker vikar løsninger tilpasses til dine behov. Har du kun brug for en opvasker vikar for dagen eller måske fast over længere tid, kan vi sagtens hjælpe dig.

   Vores services 

   HOTELSERVICE

   RESTAURATIONSSERVICE

   KANTINESERVICE

   PERSONALEREKRUTTERING

   INSTITUTIONSSERVICE

   KONTORRENGØRING

   Kontakt os, hvis du akut har brug for en opvasker…

   Hvis du pga. sygdom eller ferie pludselig står uden opvasker, er der ingen grund til panik. Hos os kan du nemlig få en opvasker vikar, også med meget kort varsel, så du fortsat kan holde din restaurant åben. Kan din sædvanlige opvasker ikke møde op, så ringer du bare til BA Service.

   Vi har 24 timers servicetelefon, hvor vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Vi giver altid personlig service, derudover, ugentlige statusmøder med vores driftsdirektør, for at sikre dig, at alt er som skal være.

   Kontakt os

   Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid. 

   Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!