Opvasker vikar

Står du og mangler en opvasker vikar til jeres køkken?

Opvaskefunktionen spiller en afgørende rolle for dit køkken og dit køkkenhold. Dårlig hygiejne i køkkenet kan nemlig skade din kerneforretning på flere måder. 

Gode sanitære forhold er afgørende for dine gæsters sundhed og brug af servicen. Madrester, støv, skidt og snavs kan hurtigt danne bakteriebomber rundt omkring i køkkenet. 

Undgå Sure smileyer, virusser og andre alvorlige konsekvenser

Det kan hurtigt blive katastrofalt for fødevaresikkerheden i køkkenet, da bakterierne nemt kan sprede sig. Herunder give anledning til fødevarebårne virusser, kommer i omløb.

Kommer der udbrud, kan det hurtigt medfølge til “sure smileyer” og varsler fra Fødevare- og sundhedsmyndighederne. Alt sammen noget forkrøblende der kan slå et søm i kisten på dit steds omdømme.

God hygiejne er en forudsætning for et velfungerende køkken og optimal fødevaresikkerhed. Det er en af de ting, som har en direkte indflydelse på jeres bundlinje. Det er derfor vigtigt, at du har styr på opvaskefunktionen på dit spisested, kantine eller hotel.

 

Alle har brug for en god og pålidelig opvasker

 

Hvis en restaurant eller kantine skal køre godt, kræver det en dygtig opvasker. At der er styr på opvasken er nemlig afgørende for, om der er redskaber nok til at lave mad med. Hertil, om der er nok service til at holde stedet kørende.

Mén hvad mange glemmer er, at det er væsentligt, at arbejdet udføres grundigt.

Gode sanitære forhold og rene redskaber til tiden, sætter krav til opvaskefunktionen. Madrester på køkkenredskaber og servicen kan potentielt forårsage sygdomme blandt gæsterne. Derudover kan det efterlade dårlige indtryk og væmmelse på højde med at finde hår i maden.

Det er derfor vigtigt at have en opvasker der forstår vigtigheden af god hygiejne!

  Blåstemplet hjælp til jeres opvaskefunktion

  Har I svært ved at finde kompetent og kvalificeret arbejdskraft til at varetage jeres opvaskefunktion? Kan vi hos BA Service være behjælpelige med vores opvasker vikarer.

  Vi sætter en stor dyd i, at alle vores medarbejdere lever op til både vores og jeres forventninger. At de forstår jeres forretning, vigtigheden af fødevarehygiejne og sammenspillet mellem opvask og resten at køkkenet.

  Professionel kvalitets hjælp

  Når du hyrer en opvasker vikar hos os, kan du trygt stole på, at kvaliteten er i top. Vores vikarer brænder for deres arbejde, og vi gennemfører løbende kvalitetskontrol af arbejdet. Dette sikrer jer, at hygiejne standarden og kvaliteten er som forventet.

  Vi bestræber os altid efter at levere den bedste service, uanset om der er tale om vikarløsninger, hotelservice, kantinedrift eller restaurant rengøring mv. Du kan derfor være sikker på, at du kvalitetshjælp til opvasken, så tingene er rene og flotte.

  Rengøring der lever op til hygiejne kravene

  Vores medarbejdere er uddannet og trænet i grundig, som lever op til Fødevarestyrelsens krav til hygiejne. Vores vikarer er specialister indenfor antibakterielle systemer, hvilket sikrer jeres fødevaresikkerhed og hygiejne yderligere.

  Vi har siden 2013 hjulpet kunder indenfor hotel- og restaurationsbranchen med at bemande vigtige funktioner og opretholde standarderne. 

  Vi hjælper vores kunder væk fra en hektisk og kaotisk hverdag til en mere ren og professionel én. Med en af vores vikarer i ryggen, kan du roligt fokusere på din kerenforretning, men vi tager os af opvasken.

  Vores vikarer hjælper dig og sørger for:

  • At opvasken er ren
  • Et rent køkken
  • Hygiejnekravene overholdes
  • Rene redskaber til tiden
  • Servicen er ren og klar til brug

  Skræddersyede vikarløsninger 

  Alle vores opvasker vikarløsninger tilpasses altid til dine behov. To steder er ikke nødvendigvis ens. Nogle har eksempelvis brug for hjælp til varetagelse af opvasken om dagen, hvorimod andre har brug for hjælp om aftenen.

  Ligeledes har nogle brug for hjælp under højsæsonerne med behov for kortvarige og længerevarende vikariater. Hvad end du har behov for, kan vi helt sikkert en løsning, der passer til dine behov.

  24/7 servicetelefon

  Har du akut behov for hjælp, kan vores vikarer komme ud til dit sted efter nærmere aftale. Vi har også en servicetelefon som er åben alle timer i døgnet. Du kan derfor kontakte os, når som helst du har brug for hjælp.

   Vores services 

   HOTELSERVICE

   RESTAURATIONSSERVICE

   KANTINESERVICE

   PERSONALEREKRUTTERING

   INSTITUTIONSSERVICE

   KONTORRENGØRING

   Kontakt os, hvis du akut har brug for en opvasker…

   Hvis du pga. sygdom eller ferie pludselig står uden opvasker, er der ingen grund til panik. Hos os kan du nemlig få en opvasker vikar, også med meget kort varsel, så du fortsat kan holde din restaurant åben. Kan din sædvanlige opvasker ikke møde op, så ringer du bare til BA Service.

   Vi har 24 timers servicetelefon, hvor vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Vi giver altid personlig service, derudover, ugentlige statusmøder med vores driftsdirektør, for at sikre dig, at alt er som skal være.

   Kontakt os

   Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid. 

   Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!