Alle har brug for en god og pålidelig opvasker

Hvis en restaurant eller kantine skal køre godt, kræver det en dygtig opvasker. At der er styr på opvasken er afgørende for, at der er redskaber til at lave mad med og service til at anrette på. Men hvad mange glemmer er, at det er væsentligt, at arbejdet udføres grundigt. Madrester på køkkenredskaber og service kan potentielt forårsage sygdomme blandt gæsterne. Det afhjælpes, når du investerer i en god og pålidelig opvasker.

Arbejde af høj kvalitet
Når du hyrer en opvasker hos BA Service, kan du trygt stole på, at kvaliteten er i top. Vores opvaskere brænder for deres job, og vi gennemfører løbende kvalitetskontrol af arbejdet, så du kan være sikker på, at din opvask er ren og flot.

Kontakt os, hvis du akut har brug for en opvasker…
Hvis du pga. sygdom eller ferie pludselig står uden opvasker, er der ingen grund til panik. Hos os kan du nemlig få en vikaropvasker, også med meget kort varsel, så du fortsat kan holde din restaurant åben. Kan din sædvanlige opvasker ikke møde op, så ringer du bare til BA Service.

 

Vores services 

HOTELSERVICE

RESTAURATIONSSERVICE

KANTINESERVICE

PERSONALEREKRUTTERING

INSTITUTIONSSERVICE

KONTORRENGØRING

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.