Rengøring af kontorer

Kontorrengøring med BA Service

Et rengøringsselskab skal ikke blot gøre rent i din virksomhed. Det skal være en samarbejdspartner du kan stole helt og fuldt på, som rådgiver dig, er fleksibel og kan hjælpe dig med den daglige drift.

BA Service står på spring for at løse alle de opgaver du har brug for hjælp til i hverdagen.

Et rent og ryddeligt kontormiljø signalerer overskud og giver et sundt arbejdsklima. Resultatet er færre sygedage og mere friske medarbejdere, hvilket øger produktiviteten. I fremstår også mere præsentable for kunder og gæster.

Derfor er det vigtigt, hvordan jeres kontor bliver rengjort. Det er ikke ualmindeligt at rengøringen blot flytter bakterierne fra A til B, hvilket vi i BA Service undgår ved at være meget omhyggelige med at overholde de hygiejniske principper til fulde. Det betyder fx, at vi har én spand, der bruges til badeværelserne, én, der bruges i køkkenområderne og én, der bruges på resten af kontoret. At alle kontaktflader på og ved toiletter vaskes ved den daglige rengøring. At vi aldrig fejer, men støvsuger, for at undgå at øge støvniveauet i luften. At vi aldrig tørrer støv med klude, men bruger forskellige støvsugerhoveder – også opdelt så der ikke bruges samme på toiletterne som resten af kontoret. Det er især vigtigt, hvis I har gulvtæpper.

Stor erfaring inden for rengøring

BA Service kommer med snart 10 års erfaring og har de bedste medarbejdere på markedet. Vi bruger miljørigtige produkter og leverer kvalitetsrengøring til meget fornuftige priser der, hvor det passer dig og din virksomhed bedst. BA Service er desuden specialister inden for ACT CleanCoatTM, et antibakterielt system, der dokumenteret er mere effektivt end både almindelige rengøringsmidler og sprit – også overfor vira og bakterier inklusive COVID-19 (Corona).

Du kan vælge at få gjort rent dagligt eller en gang om ugen. Når vi kommer ud til dig og drøfter opgaven, taler vi om, hvad aftalen skal dække og i hvilket interval opgaverne skal udføres. Sammen skræddersyer vi den bedste løsning for netop din virksomhed.

BA Service kontorrengøring omfatter:

  • Afstøvning og nedfejning af spindelvæv
  • Tømning af skraldespande
  • Rengøring af køkken og kantine
  • Rengøring af toiletter, bad og garderobe
  • Grundig gulvvask og polering
  • Rengøring af elevator og trappeopgange
  • Vinduespolering, også i højden
  • Specialrengøring – alle typer
  • Og meget mere…

Da vore medarbejdere færdes i jeres kontormiljø, ligger det os meget på sinde, at vore medarbejdere er loyale og pålidelige. De bærer uniform med vores logo, har underskrevet en aftale om tavshedspligt og kan naturligvis fremvise en ren straffeattest.

Eksperter i hygiejne og desinfektion

COVID-19 (Corona)
Som en erfaren rengøringsvirksomheder tilbyder vi både specifik og omhyggelig desinfektion af alle kontaktflader. Alle de steder, der bliver berørt i løbet af dagen, og som potentielt kan være en smittekilde, fx håndtag, stikkontakter, dørkarme etc.

Uanset om du er fast kunde hos os eller ej, kan du booke os til at komme en time eller to hver dag eller efter dit behov, og så længe du ønsker det.

I BA Service har vi et helt særligt fokus på, hvor vi skal desinficere for at skabe et hygiejnisk miljø. Vi ved fx, at det er vigtigt at desinficere både håndtaget og dørkarmen, da begge steder typisk berøres, når en dør skal åbnes.

Vores medarbejdere er specifikt oplærte i disse rutiner og møder op hos jer med en fyldestgørende afkrydsningsliste, de rigtige midler og de rigtige metoder.

Vi supplerer gerne dit nuværende rengøringsselskab og rykker typisk ind efter, at de har taget den almindelige rengøring.

BA Service er desuden specialister inden for ACT CleanCoatTM, et antibakterielt system, der dokumenteret er mere effektivt end både almindelige rengøringsmidler og sprit – også overfor vira og bakterier inklusive COVID-19 (Corona).

Lad os tale om, hvornår og hvor ofte vi skal komme i forhold til jeres arbejdsdag og -flow.

Vores services 

HOTELSERVICE

RESTAURATIONSSERVICE

KANTINESERVICE

PERSONALEREKRUTTERING

INSTITUTIONSSERVICE

KONTORRENGØRING

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid. 

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!