Restaurationsservice

Hos BA Service tilbyder vi alle former for services inden
for restaurationsbranchen.

Vi tilbyder alt inden for
restaurationsservice

KOK

KØKKENASSISTENER

KØKKENRENGØRING

OPVASK

TJENER

RENGØRING

Har I styr på hygiejnen på jeres spisested?

Noget af det første jeres gæster ligger mærke er, hvor rent og ordentligt der er på jeres spisested. Spisesteder bliver ligesom overnatningssteder bedømt ud fra et førstehåndsindtryk. Derfor er det også vigtigt, at dette førstehåndsindtryk er godt.

Rene og nydelige omgivelser er med til at danne et indbydende og professionelt indtryk hos de besøgende. Derimod, sætter beskidte omgivelser gang i alarmlygterne. Beskidte omgivelser er med til at øge fordommene, og ikke mindst fremkalde frastødende følelser, der skræmmer gæsterne væk.

Hygiejnen på dit spisested har derfor en kæmpestor og afgørende betydning for, hvor indbydende dit spisested bliver anset.

Men beskidte omgivelser har ikke kun konsekvenser for din tiltrækning af gæster. En af det mest tåkrummende øjeblikke for ethvert spisested er et kontrolbesøg fra sundhedsmyndigheder.

Har I ikke styr på hovedrengøringen, kan det medføre til at jeres spisested går en dyster skæbne i møde. Sure smileyer kan give markante konsekvenser for jeres omsætning, og hvordan gæsterne anser jeres sted.

Lad BA Service servicere din restaurant

Ikke alle spisesteder er ens – nogle skal gøre rent ofte og flere gange om dagen, mens andre kan nøjes med en enkelt gang. Det kan for nogle spisesteder være udfordrende at sørge for tilstrækkelig, dybdegående og effektiv rengøring af deres udstyr og inventar.

Det er ikke altid, at man har personale nok, eller selv tid til at varetage en dybdegående rengøring af sin restaurant.

Hos Ba Service er vi specialister indenfor restaurant rengøring og service. Vores personale står klar til at servicere jeres restaurant – selv med kort varsel. Vi tilbyder vores mandskabsløsninger fast- som på vikarbasis. Uanset om du skal bruge 100 medarbejdere eller blot 1 til rengøring af din restaurant, for en dag eller nat. 

Nogle af branchens allermest fleksible

Vi løser opgaven med en af de mest fleksible ordninger i branchen, hvor vi tilbyder dag til dag service og en 24 timers servicetelefon/mail. I kan derfor altid henvende jer bekymringsfrit, hvis I har brug for hjælp eller spørgsmål

Professionelle og dygtige vikarer

Alle vores vikarer har længere praktiske erfaring, og er dygtige indenfor alle former for services og restaurant rengøring. Vores vikarer opfylder strenge kvalitetskrav, hvilket garanterer jer udført arbejde af højeste kvalitet.

Vi brænder nemlig for at gøre jeres restaurant skinnende rent og indbydende. Vi tilbyder derfor rengøring på alle tidspunkter, hvor vi kan levere ekstra personale i forbindelse med større begivenheder og i travle perioder.

Læs mere her om vores:

Herudover, tilbyder vi også rengøring med desinfektion og brug af antibakterielle systemer til forebyggelse af virus, svamp og bakterier i din restaurant.

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid. 

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!