Tjener vikar

Har du brug for en tjener vikar her og nu? Hos BA Service har vi mere end 75 professionelle tjener vikarer, som er klar til at rykke ud til din restaurant, dit hotel eller dit selskab. Ring til os i dag, så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med den bedste løsning. 

Tjener vikar til din restaurant

Driver du et spisested, er du nok bekendt med, hvor hårdt det kan være at drive forretning. Jagten efter den gode madoplevelse sætter store forventninger til dit spisested.

Mén god mad er ikke nok til at klare sig igennem nåleøjet, der i dag et øget fokus fra gæsternes side, at spisested- og restaurantbesøg også skal være en god helhedsoplevelse. En god helhedsoplevelse sætter endvidere krav til god service og en hyggelig atmosfære.

Det kan derfor være katastrofalt for dit spisested at have lav bemanding eller være overlæsset med serveringer. Derudover kan manglende kvalifikationer hos personalet også medvirke til en ringere service og utilfredse kunder.

Lange ventetider og manglende ekspedering som resultat af dette, kan medføre til lav kundeloyalitet og et dårligt omdømme. Konsekvenser som disse, der er skadelige for din forretning.

Hos BA Service ved vi, hvor altafgørende det er at have sin fulde bemanding i restauranten, hvis man ønsker at give sine gæster den bedst tænkelige oplevelse. Vi forstår også vigtigheden af at have det rigtige personale til jobbet – Personale der imødekommer de stigende krav og forventninger fra jeres kunder.

Professionel og hurtig hjælp

Hvad end du skal bruge en eller flere tjener vikarer, kan BA Service være behjælpelige. Det er nemlig ikke altid at man kan skaffe nok mandskab til tiden, hvilket kan sætte dit spisested i en hektisk situation, når det gælder. Det kan være til stor hjælp for dig at hente hjælp fra kompetente tjener vikarer.

Har du brug for et par ekstra hænder, kan vi hos BA Service hjælpe dig ud af nøden. Vi er et erfarent vikarbureau i København, der har eksisteret siden 2013. Vi har siden vores opstart hjulpet restauratører og spisetider med kvalitets vikarløsninger. Vi ved derfor, hvordan hotel- og restaurationsbranchen fungerer. Herunder hvilke krav der er forudsat medarbejderne i branchen.

Hvad end du står og mangler en tjener vikar, en kok eller en køkkenassistent, har vi medarbejdere i vores kartotek, som står klar til at rykke ud med kort varsel.

275 kollegaer i vores kartotek

Fleksible løsninger

R

Specialiseret service

Tjener vikar, overtjener eller morgenmadstjener

Vi hygger altid om dine gæster.

Glade mennesker, god stemning og gode oplevelser. Det er dét, vores tjenere brænder for. De er på gulvet for at sikre, at dine gæster får en dejlig og mindeværdig oplevelse, og de er – sammen med dig – din restaurants ansigt udadtil.

Du kan læne dig roligt tilbage og nyde, at det hele spiller, når vores smilende tjenere giver dine gæster ekstraordinært god service. Om det er en tjener vikar, køkken vikar eller en opvasker vikar, så har vi med garanti den rette person til dig. 

Alle vores vikarer er dygtige, professionelle og erfarne kollegaer, der ved hvordan man skaber en autentisk og bedst mulige helhedsoplevelse. Gode og unikke oplevelser giver ikke kun et godt indtryk, men de giver også minder. Glade og mætte kunder giver dig loyale kunder og derigennem en øget indtjening.

Vi har over 75 erfarne, professionelle tjenere både til a la carte og selskaber. Uanset, hvilken restaurant du er, og hvad der måtte være behov for, er det helt sikkert, at vi har en tjener vikar til jer.

Morgenmadstjener

Har du kun brug for ekstra personale til at varetage jeres brunch- og morgenmadsrestaurant, har vi både tjener vikar og kokke, der kan varetage dit spisesteds eller hotels morgenmadsservicering. 

Book en overtjener til at afvikle dit selskab

Med en erfaren overtjener, er du sikret en kyndig leder til dine tjenere. Én, der ved, hvordan man afvikler et selskab professionelt. ​Overtjeneren har et øje på hver finger og sørger for at arrangementet forløber sig gnidningsfrit. Book en af vores dygtige overtjenere til at afvikle et helaftensarrangement – fra reception til natmad – eller blot en middag.

Med en overtjener fra BA Service får du:

  • En leder med bred erfaring inden for afvikling af selskaber
  • En detaljeret tidsplan udformet og koordineret med køkkenet
  • Én, der står i spidsen og fordeler opgaver i tjenerstaben

En nærværende gæsteoplevelse fra start til slut.

Har du både brug for en overtjener, flere tjener vikarer og hjælp til dine morgenmadstjener, kan vi sagtens hjælpe dig. Alle vores løsninger tilpasses dine behov. Vi har branchens mest fleksible vikarordning. Har du derfor brug for kortvarig hjælp eller længerevarende, kan vi sagtens hjælpe dig.

Vores services 

HOTELSERVICE

RESTAURATIONSSERVICE

KANTINESERVICE

PERSONALEREKRUTTERING

INSTITUTIONSSERVICE

KONTORRENGØRING

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid. 

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!