Tjener vikar

Hos BA Service har vi mere end 75 professionelle tjener vikarer, som er klar til at rykke ud til din restaurant, dit hotel eller dit selskab. Ring til os i dag, så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe med den bedste løsning. 

Tjener vikar til din restaurant

Vi ved, hvor altafgørende det er at have sin fulde bemanding i restauranten, hvis man ønsker at give sine gæster den bedst tænkelige oplevelse. Hvad end du skal brue en eller flere tjener vikarer, så kan BA Service være behjælpelige. Vi er et erfarnt vikrabureau i København, som ved, hvordan hotel- og restaurationsbranchen fungerer.

Hvad end du står og mangler en tjener vikar, en kok eller en køkkenassistent, så har vi medarbejdere iv ores kartotek, som er klar til at rykke ud med kort varsel. 

Tjener vikar, overtjener eller morgenmadstjener

Vi hygger altid om dine gæster.

Glade mennesker, god stemning og gode oplevelser. Det er dét, vores tjenere brænder for. De er på gulvet for at sikre, at dine gæster får en dejlig og mindeværdig oplevelse, og de er – sammen med dig – din restaurants ansigt udadtil. Du kan læne dig tilbage og nyde, at det hele spiller, når vores smilende tjenere giver dine gæster ekstraordinært god service. Om det er en tjener vikar, køkken vikar eller en opvasker vikar, så har vi med garanti den rette person til dig. 

BA Service har over 75 erfarne, professionelle tjenere både til a la carte og selskaber. Uanset, hvilken restaurant du er, og hvad der måtte være behov for, så er det helt sikkert, at vi har en tjener vikar til jer.

Morgenmadstjener
Vi kan varetage dit hotels morgenmadsservicering med både tjener og kokke.

Book en overtjener til at afvikle dit selskab

Med en erfaren overtjener, er du sikret en kyndig leder til dine tjenere. Én, der ved, hvordan man afvikler et selskab professionelt. ​Overtjeneren har et øje på hver finger og sørger for at arrangementet forløber gnidningsfrit. Book en af vores dygtige overtjenere til at afvikle et helaftensarrangement – fra reception til natmad – eller blot en middag.

Med en overtjener fra BA Service får du:

  • En leder med bred erfaring inden for afvikling af selskaber
  • En detaljeret tidsplan udformet og koordineret med køkkenet
  • Én, der står i spidsen og fordeler opgaver i tjenerstaben

En nærværende gæsteoplevelse fra start til slut.

Vores services 

HOTELSERVICE

RESTAURATIONSSERVICE

KANTINESERVICE

PERSONALEREKRUTTERING

INSTITUTIONSSERVICE

KONTORRENGØRING

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid.