Køkken vikar København

Slip for besværet med at bemande til din opvask, og lad BA Service stå for at finde din opvasker i København. Opvasken er et af vores ekspertiseområder, og vi har mange års erfaring med at finde kompetente opvaskere, der løfter opgaven upåklageligt. På den måde kan vores kunder bruge deres energi på det, de er gode til og interesserer sig for. Kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde en kompetent opvasker i København.

Med dig, når det brænder på

Hvad enten du har brug for en permanent bemandingsløsning til opvasken i dit køkken, eller du har behov for kompetente opvaskere nu og her, kan vi finde en løsning, der passer til dine behov.
Vi har et stort netværk af fleksible og dygtige opvaskere, der står klar til at hjælpe dig, hvis det brænder på. Vores opvaskere har erfaring fra restauranter, kantiner eller cafeer, og de ved hvordan man løser enhver opgave i opvasken. Kontakt os, hvis du rammes af akut sygdom, eller hvis du er på vej mod en ekstra travl periode.

Permanente opvaskere i København

BA Service står for permanente opvaskere, hvis du søger en mere langvarig løsning til opvasken i dit køkken. Lad os stå for den langvarige og ressourcekrævende rekrutteringsproces, ansættelse og lønudbetaling. Med vores mangeårige erfaring i branchen finder vi pålidelige og dygtige opvaskere, der er vant til at begå sig i et køkken, og vi står selvfølgelig også for at finde kompetente vikarer i forbindelse med sygdom. Brug din energi andre steder, og lad os stå for opvasken i dit køkken.

Skræddersyet løsning

Vi sammensætter en løsning, der passer til dine behov. Med stabile og effektive opvaskere er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi sørger for, at du aldrig mangler ekstra hænder i køkkenet, hvad enten du har brug for en fast aftale, eller du akut har brug for medarbejdere.

Vi overholder Servicenormen

BA service er medlem af Servicebranchens Arbejdsgiverforening og akkrediteret efter Servicenormen.
Servicenormen består af en række etiske og praktiske krav, som foreningen stiller til sine medlemmer, og det er din garanti for, at tingene er som de skal være. Normen stiller krav til virksomhedernes økonomiske attester, den stiller krav til kvaliteten gennem løbende målinger og til arbejdsmiljøet. Servicenormen er din garanti for, at virksomheden overholder bestemte krav til miljø, uddannelse af medarbejdere. Der skal ligeledes være en personale politik og en skriftlig politik i forhold til underleverandører.