Vicevært

Vores viceværter behandler jeres institution, som var det deres egen. De er pertentlige, grundige og leverer kun service af højeste kvalitet.

Dedikeret viceværtservice både ude og inde

Vi tager os med glæde af serviceopgaver og vedligehold af ejendommen både inde og ude. BA Service skræddersyer viceværtservicen til din institution, så det matcher dine krav, ønsker og behov.

Indendørs tager vi os typisk af alle små håndværksopgaver og mindre reparationer.

Udendørs står vi typisk for fejning, græsslåning og hækklipning, snerydning og saltning, sortering af affald og storskrald mv.

Viceværtsservice som partnerskab

Vores viceværtservice er et partnerskab, hvor vi kommer til at lære hinanden godt at kende. Vi dedikerer nemlig en udvalgt medarbejder til jeres institution. Dels for at skabe en tillidsfuld relation, dels for at få opgaverne i jeres institution ind under huden og holde øje med og gøre opmærksom på, hvad der skal repareres eller vedligeholdes.

Vi sørger for, at jeres fællesarealer er rare at være i, og vedligeholder dem med pertentlighed og omtanke, til glæde for både børn og voksne.

Vi tilbyder døgnvagtservice i både Storkøbenhavn, København, Nordsjælland og Århus.

Vores services 

HOTELSERVICE

RESTAURATIONSSERVICE

KANTINESERVICE

PERSONALEREKRUTTERING

INSTITUTIONSSERVICE

KONTORRENGØRING

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at høre mere, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så vil vi vende tilbage til dig inden for den nærmeste fremtid. 

Lad os holde dit sted skinnende og kørende - kontakt os allerede i dag!